注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

翎音 界

生活是一面镜子...你对他笑他就对你笑...你对他哭他就对你哭...

 
 
 

日志

 
 

(木)10/06/10  

2010-06-10 17:11:04|  分类: cos... |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

最近...真系非常无耐...

唔系话你地d咩野啊...

但系系话人之前...可唔可以先睇下你地自己....又好得去边?

我系呢个圈子里面甘耐...我都唔敢话我做得好好...

每个人都会有自己嘎不足同优点...可唔可以学下去睇下人地嘎优点?

点解不断只系抓住人地嘎不足?

不足系可以改正嘎...

次次都尽系讲人地边度唔好边度唔好...讲真...如果真系要挑唔好...我地自己仲多...

唔系话你地追求完美唔岩...但系系追求人地嘎完美之前...系唔系应该先追求自己嘎完美啊?

系自己都做唔好噶情况下...你又凭乜嘢要求人地要做得好好啊?

本身就已经唔够人..仲要系呢种时间甘紧嘎时候不断否决...

我可以点?我要做嘎已经做完...

比唔到你地要噶高度、气场...我表示抱歉...(木)10/06/10 - 丁 - 翎音 界

  评论这张
 
阅读(36)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017